Nokia brengt betaalbare Lumia naar Nederland

Nokia Lumia 620Baal jij ook zo van het feit dat er nog geen goedkope Windows 8 toestel op de Nederlandse markt verkrijgbaar is? Dan is er goed nieuws, want Nokia brengt betaalbare Lumia naar Nederland!

Prijs en releasedatum
Vanaf maart is de Nokia Lumia dan eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar. Voor slechts € 259 gaat het om de goedkoopste Nokia telefoon die op Windows draait. Vergelijkbare modellen (de Lumia 820 en 920) zijn reeds voor het dubbele te koop in ons land.

Specificaties Nokia Lumia 620
De Nokia Lumia 620 is vooral bedoelt als een instapmodel voor mensen die graag kennis willen maken met de mogelijkheden die een Windows toestel heeft. Naast het feit dat de smartphone op Windows 8 draait, wordt deze ook toegerust met diverse Nokia apps. waardoor het nog interessanter wordt om dit toestel aan te schaffen.
Het openingsscherm van de Nokia Lumia 620 bestaat uit de zogenaamde live tiles. Dit zijn gekleurde vakken die toegang bieden tot diverse apps. Bij veranderingen verkleuren de tegels, zodat je meteen op de hoogte bent van nieuwe e-mails, tweets of een bericht op facebook.

Wil je bestanden delen met vrienden of familie? Dan kun je gebruik maken van de NFC technologie, die vergelijkbaar is met Bluetooth.

Browsen zal met de Nokia Lumia 620 nog sneller en veiliger gaan, want deze smartphone is uitgerust met de nieuwste versie van Internet Explorer, IE 10. De Nokia is bovendien voorzien van de complete Microsoft Office, waardoor je altijd en overal gebruik kunt maken van Word, Powerpoint en Excel.

Technische informatie Nokia Lumia 620
•    Besturingssysteem (Windows Phone 8)
•    NFC en Nokia City Lens
•    3.8 inch ClearBlack Display
•    1GHz dual-core processor
•    8GB intern geheugen
•    512MB RAM
•    Resolutie (480 x 800 pixels)
•    1300 mAh batterij
•    VGA frontcamera

Uiterlijk Nokia Lumia 620
Voor de prijs van slechts € 259 krijg je een handzaam, licht toestel, dat geleverd wordt met een verwisselbare cover, welke verkrijgbaar zal zijn in zeven kleuren. De afgeronde hoeken en rondere achterkant zorgen voor betere handligging. Het scherm, een 3.8 inch ClearBlack AMOLED beeldscherm maakt het mogelijk ook bij fel zonlicht een leesbaar scherm te hebben.Nokia Lumia 620